There are 1281 products.
Showing 1 - 30 of 1281 items

Među najčešće korišćenim modelima dnevnih boravaka sa raznim stilovima možete pronaći Vama najprikladniju alternativu za namještaj za Vaš dnevni boravak i ukrasiti svoj dom da izgleda onako kako izgleda Vaš dom iz snova. Ferrol Home, koji misli na udobnost Vašeg doma koliko i Vi čeka vas sa više desetina različitih modela za svaki ukus i stil.


Jednostavno možete izabrati najprikladnije graniture po svom ukusu u Ferrol Home - u koji ima desetine različitih alternativa modernih, sportskih i klasičnih garnitura. Prilikom odabira garniture korisno je razmotriti Vaše lične ukuse. L modeli fotelja, modeli pojedinačnih fotelja, tv fotelje, pojedinačni, veliki modeli poznatiji i kao djedova fotelja, masažne fotelje, očekuju Vas među navedenim garniturama. Sve što trebate učiniti je odabrati garnituru koja će biti kompatibilna s vašom dnevnom sobom i započeti uređenje Vašeg doma.


Postoje i modeli taburea koji će biti u skladu sa Vašom izabranom garniturom. Tabure koji će stvoriti elegantan detalj za vašu sobu i dodati boju vašem domu istovremeno doprinjeće udobnosti Vašeg doma.


Osim toga, dok donosite najprikladniji izbor prema svom budžetu, možete pretražiti i po cijenama garnitura i pronaći najprikladniju vrstu namještaja.
Ako želite odabrati druge detalje za svoju sobu, zajedno sa garniturom, možete pogledati i kategoriju dnevnih soba. Dekoraciju svog doma možete upotpuniti odabirom tapeta prikladnog garnituri.


Garniture za dnevne sobe

Modeli garnitura koje će dodati drugačiju atmosferu u svačiji dnevni boravak čekaju Vas na FerrolHome.me. Među modelima dnevnog boravka u Ferrol Home - u time što ćete odabrati jedan od klasičnih, modernih setova za dnevni boravak ili setova garnitura za teretanu možete postati vlasnik najljepših vrsta kauča. Možete kupiti bilo koji set dnevnih soba posebno proizveden za Vaš dom, dodati mu određeni stil i učiniti ga neobičnim.
Kada želite da kupite set za dnevni boravak kompanije ferrolhome.com/me, koja isporučuje na teritoriji cijele Crne Gore, sve što trebate učiniti je da uđete na našu veb stranicu i brzo kreirate zahtjev za narudžbinu proizvoda koji vam se dopada.


Dekoraciju svog doma možete promijeniti odabirom jednog od modela namještaja za dnevnu sobu i tako dodati drugačiji ugođaj vašem domu. Kupovina namještaja nikada nije bila jednostavnija. Nakon pregledanja uzoraka dnevnih boravaka samo jednim klikom na FerrolHome.me možete pogledati cijene dnevnih boravaka i odabrati model koji najbolje odgovara Vašem ukusu i budžetu.


Umjesto fotelja koje narušavaju udobnost onih koji žele provesti ugodno vrijeme sa porodicom u dnevnom boravku, na Ferrolhome.me možete odabrati garniture koje pružaju visoku udobnost.


Iz garnitura za dnevnu sobu možete odabrati proizvode najprikladnije za svoj budžet, koji će istovremeno obojati vaš dnevni boravak i pomoći porodici i gostima da dožive prelijepe i ugodne trenutke. Isporuku istog proizvoda možete tražiti na cijeloj teritoriji Crne Gore.

Ako sa setom garnitura koji namjeravate kupiti želite da naručite i neki set za dekoraciju, možete iskoristiti mnoge popuste koje nudi FerrolHome.me i dodati eleganciju svom domu. Bez obzira gdje se nalazili u Crnoj Gori, sigurno ćemo isporučiti garnituru koju naručite na Vašu adresu ili na neku drugu, od Vas zavisi, na naznačeni datum nakon kupovine željenog proizvoda.

Top