There are 149 products.
Showing 1 - 30 of 149 items

Setovi garnitura koji se sastoje od fotelje, dvosjeda i ugaonih modela sofa nude idealna rješenja za svaki dom.

Možete napraviti pravi izbor za svoj dom pomoću različitih modela garniture, koji su istovremeno i dekorativni i funkcionalni. U kategoriji garnitura Ferrolhome - a među desetinama različitih boja i alternativa, definitivno postoji model seta za dnevni boravak pogodan za Vaš ukus. Jedna od karakteristika garnitura koja ih čini vrlo traženim je ta što imaju posebne pregrade za odlaganje. Pomoću ove funkcije možete sigurno skladištiti predmete koji nepotrebno zauzimaju prostor u kući i čuvati ih za pravo vrijeme. Uz to, modeli na rasklapanje i na razvlačenje mogu se pretvoriti u idealnu pomoć kad imate goste. Kada birate garnituru za Vaš dnevni boravak, preporučujemo Vam da birate prema dekoru dnevne sobe i bojama zidova ili tapeta. Možete pregledati na desetine alternativa za garniture koje će dodati eleganciju u integritetu i harmoniji uređenja Vašeg doma i pronaći najprikladniju garnituru u dekorativnom smislu. Takođe možete navesti odgovarajuće cijene garnitura iz opcije pametnog pretraživanja ferrolhome.com/me - a i brzo pronaći najidealnije garniture za svoj budžet.

Uzimajući u obzir sve što je potrebno za Vaš dom, Ferrolhome Crna Gora nudi na desetine različitih garnitura, kao i druge vrste namještaja koje možete odabrati za svoju dnevnu sobu kao što su TV komode, setove trpezarijskog namještaja, dekorativne police i police za knjige.

Da biste produžili vijek trajanja svojih garnitura, ne dopustite da budu dugo izložene direktnoj sunčevoj svetlosti, ako ste odabrali garnituru koja sadrži jastuke, mijenjajte jastuke svakih nekoliko nedelja i okrećite ih na drugu stranu, a prilikom čišćenja presvlake koristite mlaku vodu i čisti sapun. Ukoliko odgovara Vašem ukusu, možete razmisliti i o korišćenju prekrivača za sjedišta. Jedan od kriterijuma koji treba uzeti u obzir prilikom kupovine namještaja je njegova cijena. Među garniturama koje Vam nudi Ferrol Home koristeći kriterijume kao što su najpovoljniji setovi garnitura možete praviti poređenja i tako izabrati garnituru u željenom rasponu cijena.

Top