Politika privatnosti

Ova Politika privatnosti opisuje kako se Vaši lični podaci prikupljaju, koriste i dijele kada posjetite ili kupite proizvod preko sajta ferrolhome.com/me (u daljem tekstu "Sajt").

LIČNE INFORMACIJE KOJE PRIKUPLJAMO

 
Kada posjetite Sajt, automatski prikupljamo određene informacije o Vašem uređaju, uključujući informacije o Vašem web pretraživaču, IP adresi, vremenskoj zoni i nekim “kolačićima” koji su instalirani na Vašem uređaju. Pored toga, dok pretražujete Sajt, sakupljamo informacije o pojedinačnim web stranicama ili proizvodima koje pregledate, koje stranice ili uslovi pretraživanja su Vas uputili na naš Sajt, kao i informacije o tome na koji način komunicirate sa Sajtom. Ove informacije se automatski sakupljaju kao "Informacije o uređaju".
Informacije o uređaju sakupljamo koristeći sledeće tehnologije:
- "Kolačići" (“Cookies” ) su datoteke sa podacima koji se nalaze na vašem uređaju ili računaru i često uključuju anonimni jedinstveni identifikator. Za više informacija o kolačićima i kako da onemogućite kolačiće posjetite http://www.allaboutcookies.org.
- Akcije sa Datotekama sa beleškama ("Log files") koje se obavljaju na Sajtu prikupljaju podatke uključujući vašu IP adresu, tip pretraživača, provajdera internet usluga, stranice za preusmjeravanje / izlaz i datum / vreme.
- "Web beacons", "tags" i "pixels" su elektronske datoteke koje se koriste za snimanje informacija o tome kako pretražujete Sajt.
Pored toga, kada izvršite kupovinu ili pokušate da izvršite kupovinu preko Sajta, prikupljamo određene informacije od Vas, uključujući Vaše ime i prezime, adresu za plaćanje, adresu za isporuku, informacije o plaćanju (uključujući i broj kreditne kartice) (pored plaćanja putem kreditne kartice, omogućeni su i drugi načini plaćanja)), e-mail adresu i broj telefona. Ove informacije se odnose na "Informacije o porudžbini".
Kada govorimo o "Ličnim informacijama" u ovoj Politici privatnosti, govorimo o “Informacijama o uređaju” i “Informacijama o porudžbini”.

KAKO KORISTIMO VAŠE LIČNE INFORMACIJE?

Informacije o porudžbini koje sakupljamo koristimo uopšteno kako bi ispunili bilo koji Vaš zahtjev ili porudžbinu kreiranu preko Sajta (uključujući obradu Vaših podataka o plaćanju, aranžiranje isporuke i pružanje faktura i / ili potvrde naloga). 


Pored toga, ove Informacije o porudžbini koristimo za:
 komuniciranje s Vama;
 proveru naših porudžbina radi sprečavanja potencijalnog rizika ili prevare; i
 kada u skladu s postavkama (komentarima) koje ste podijelili s nama, dajete informacije ili reklamu koje se odnose na naše proizvode ili usluge.
Informacije o uređaju koje sakupljamo koristimo da bi nam pomogle da predvidimo potencijalne rizike i prevare (naročito vašu IP adresu) i generalno, da poboljšamo i optimizujemo našu web stranicu (na primjer, stvaranjem analitike o tome kako naši korisnici pretražuju i komuniciraju sa Sajtom, i procjenom uspjeha naših marketinških i reklamnih kampanja).

DIJELJENJE VAŠIH LIČNIH INFORMACIJA

 
Vaše lične informacije sa trećim stranama dijelimo isključivo kako bismo unapredili naš Sajt, kao što je gore opisano. Na primer, mi koristimo Shopyfy da osnažimo našu online prodavnicu - o tome kako Shopyfy koristi Vaše lične informacije možete pročitati više ovdje: https://www.shopyfy.com/legal/privacy.
Takođe koristimo Google Analytics da bismo saznali kako naši korisnici koriste Sajt - možete pročitati više o tome kako Google koristi Vaše lične informacije ovdje: https://www.google.com/intl/sr/policies/privacy/ . Takođe, možete da odaberete Google Analytics ovdje: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.
Na samom kraju, možemo takođe dijeliti Vaše lične podatke kako bi se pridržavali važećih zakona i propisa, kako bi odgovorili na sudski nalog, nalog za pretres ili drugi zakonski zahtjev za informacije koje primimo ili da na drugi način zaštitimo svoja prava.

PONAŠANJE PRILIKOM OGLAŠAVANJA

 
Kao što je gore opisano, mi koristimo Vaše lične podatke da bismo vam pružili ciljane reklame ili marketinške akcije za koje smatramo da su od interesa za vas. Za više informacija o tome kako ciljano oglašavanje funkcioniše, možete posjetiti edukativnu stranicu mreže Network Advertising Initiative’s (“NAI”) na adresi http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work .
Možete se isključiti (odjaviti) iz ciljanog oglašavanja putem:
    FACEBOOK - https://www.facebook.com/settings/?tab=ads
    GOOGLE - https://www.google.com/settings/ads/anonymous
    BING - https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads
Osim toga, možete se odjaviti za pružanje usluga oglašavanja tako što ćete posjetiti portal za isključivanje digitalnog oglašavanja na: http://optout.aboutads.info/ .
NE PRATI
Imajte na umu da ne mijenjamo praksu prikupljanja i korišćenja podataka kada vidimo signal Ne prati (DO NOT TRACK) na Vašem pretraživaču.

VAŠA PRAVA

Ukoliko ste gradjanin evropske zemlje, imate pravo da pristupite Vašim ličnim informacijama i da tražite da se Vaše lične informacije koriguju, ažuriraju ili brišu. Ako želite da ostvarite ovo pravo, molimo Vas da nas kontaktirate putem kontakt informacija u nastavku.

Pored toga, ukoliko ste gradjanin evropske zemlje, napominjemo da ćemo obrađivati Vaše podatke iz porudžbine kako bismo ispunili ugovore koje smo sa Vama zaključili(na primjer, ukoliko napravite porudžbinu preko Sajta) ili kako bismo ostvarili naše legitimne poslovne interese navedene gore. Pored toga, imajte na umu da će Vaše informacije biti prenete izvan Evrope, uključujući i Kanadu i SAD.

ZADRŽAVANJE PODATAKA

Kada kreirate porudžbinu preko Sajta, mi ćemo zadržati Vaše informacije o porudžbini za našu evidenciju sve dok ne zatražite od nas da te informacije obrišemo.

MALOLETNICI

Sajt nije namjenjen osobama mlađim od 16 godina.

PROMJENE

S vremena na vrijeme možemo da ažuriramo ovu Politiku privatnosti da bismo odrazili, na primjer, promjene u našem poslovanju i praksi ili u drugim operativnim, zakonskim ili regulatornim propisima.

KONTAKTIRAJTE NAS

Za više informacija o našoj Politici privatnosti ili ukoliko imate pitanja ili želite da podnesete žalbu, obratite nam se putem e-maila na [email protected] ili poštom na adresu:

Ferrol Group d.o.o.
Njegoševa 6, 
85320 Tivat
Crna Gora


Top