Uslovi kupovine

Poštovani korisnici,

Prilikom posjete našeg sajta www.ferrolhome.com/me i prilikom svake kupovine, pretpostavlja se da ste upoznati i da prihvatate uslove korišćenja koji su detaljnije prikazani u tekstu koji slijedi. Molimo vas da ih pažljivo pročitate kako biste izbjegli moguće propuste prilikom naručivanja i kupovine putem naše web stranice.

SIGURNOST I ZAŠTITA PODATAKA

Izjava o zaštiti ličnih podataka14
Rok za dostavu proizvoda na Vašu kućnu adresu
Kako bismo mogli uspješno da obradimo vašu porudžbinu, neophodno je da nam dostavite određene lične podatke, kao što su vaše ime i prezime, adresa, e-mail, kontakt telefon.
Pružene informacije koristićemo samo kako bismo vam uspješno dostavili željeni proizvod i obavijestili Vas o trenutnom stanju Vaše porudžbine. Pored ličnih podataka, prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posjetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posjećuju sa ciljem da poboljšamo našu ponudu i izgled naših stranica i omogućimo Vam jednostavnije korišćenje i sigurniju i udobniju kupovinu. Sve informacije koje ste nam dostavili strogo se čuvaju, dostupne su samo zaposlenima kojima su  navedene informacije potrebne za obavljanje posla. Za detaljnije informacije pročitajte našu Politiku privatnosti.

Mi se obavezujemo da ćemo zaštititi privatnost svih naših korisnika.

Sigurnost plaćanja

Ferrol Group ima implementiranu 3D Secure tehnologiju koja podrazumijeva dodatne metode provjere vjerodostojnosti ovlašćenja (MasterCard Secure code i Verified by VISA) kupca odnosno korisnika platne kartice. Kroz implementiranu 3D Secure tehnologiju, štitimo Vas kao klijenta prilikom plaćanja, i osiguravamo od eventualne zloupotrebe platnih kartica. Ovo je najviši nivo bezbijednosti na crnogorskom tržištu i u svijetu u ovoj oblasti koji mi i naša banka pružamo našim korisnicima. Takođe, ono što bismo htjeli da napomenemo, nikakve informacije koje su vezane za Vašu kreditnu karticu se ne čuvaju.

 

INFORMACIJE O PROIZVODIMA

Opis proizvoda

Ferrol Group d.o.o. garantuje za kvalitet i sigurnost svojih proizvoda. Ferrol Group d.o.o. nastoji da sve proizvode na sajtu opiše što je tačnije i preciznije moguće. Proizvodi su predstavljeni po grupama i namjeni, tako da možete na jednostavniji način pronaći ono što vam je potrebno. Imajte na umu da je fotografija proizvoda data informativno i da ne možemo stoprocentno da garantujemo da bezuslovno vjerno prikazuje izgled proizvoda. Ako imate bilo kakvih sumnji ili dodatnih pitanja o proizvodu, možete nas kontaktirati putem e-maila: [email protected] ili putem kontakt formulara koji možete pronaći na dnu naše stranice. Ako proizvod koji ste preuzeli ima neki nedostatak, nudimo vam mogućnost zamjene proizvoda ili povrata. Za više informacija možete pogledati sekciju „Reklamacije i povrat robe”.

Cijene proizvoda

Sve cijene na sajtu www.ferrolhome.me prikazane su u evrima, sa uključenim PDV-om.

Ferrol Group d.o.o. se ubavezuje da Vam proizvod isporuči po cijeni o kojoj ste informisani prilikom potvrde Vaše porudžbine i sve eventualne izmjene cijena konkretnih proizvoda koje ste naručili neće uticati na vrijednost Vaše kupovine.

Zavisno od konačne vrijednosti Vaše narudžbine, troškovi transporta mogu biti uključeni u prikazanu cijenu ili dodatno obračunati, o čemu ćete biti precizno informisani pri kreiranju porudžbine.

Pakovanje proizvoda

Proizvode koje naručite putem sajta www.ferrolhome.me upakovaćemo na način koji štiti integritet pošiljke (transportno pakovanje) i omogućava pristizanje proizvoda u neoštećenom stanju.

 

PLAĆANJE I DOSTAVA

Način plaćanja

Ferrol Group d.o.o. podržava sledeće načine plaćanja:
• Plaćanje debitnom karticom
• Plaćanje kreditnom karticom
• Plaćanje putem transfera novca sa Vašeg bankovnog računa ( za ovaj način plaćanja zamolićemo Vas da nam se obratite putem maila na e-mail adresu [email protected])

Ferrol Group ima implementiranu 3D Secure tehnologiju koja podrazumijeva dodatne metode provjere vjerodostojnosti ovlašćenja (MasterCard Secure code i Verified by VISA) kupca odnosno korisnika platne kartice. Kroz implementiranu 3D Secure tehnologiju, štitimo Vas kao klijenta prilikom plaćanja, i osiguravamo od eventualne zloupotrebe platnih kartica. Ovo je najviši nivo bezbijednosti na crnogorskom tržištu u ovoj oblasti koji mi I naša banka pružamo našim kupcima.

Troškovi transporta i dostava

Prilikom poručivanja proizvoda i kreiranja Vaše porudžbine, u zavisnosti od vrednosti, precizno i jasno će Vam biti prikazano da li se dostava robe naplaćuje ili ne i, ukoliko se naplaćuje, koji je tačan iznos troškova dostave.

Rok za dostavu proizvoda na Vašu kućnu adresu ( ili na adresu koju ste naveli u porudžbenici) je 20 radnih dana od dana kreiranja porudžbine.

Ukoliko dođe do vanrednih okolnosti, koje u potpunosti onemogućavaju isporuku, o tome ćete biti obaviješteni putem informacija za kontakt koje ste nam dali prilikom poručivanja proizvoda.

Dostava robe se vrši putem kurirske službe Montenomaks i  moguća je isključivo na teritoriji Republike Crne Gore.

Način preuzimanja

Robu koju ste naručili na sajtu www.ferrolhome.me možete preuzeti na sledeće načine:

• Na registrovanoj adresi: roba se isporučuje posredstvom kurirske službe na adresu koju ste naveli kao svoju adresu prilikom registracije na sajtu;

• Na drugoj adresi: ukoliko želite da se naručena roba isporuči na drugu adresu od one koju ste naveli kao svoju adresu prilikom registracije (ispostava poklona), možete to naglastiti prilikom kreiranja narudžbe.

 

VAŽNA NAPOMENA! Preporučujemo Vam da prije preuzimanja, utvrdite i proverite stanje pošiljke.

Veoma je važno da sva oštećenja koja su uventualno nastala u transportu, a koja su vidljiva na transportnom pakovanju konstatujete prije preuzimanja pošiljke. Ukoliko na transportnom pakovanju uočavate oštećenja, zamolite kurira da sačeka da pošiljku otvorite i provjerite da li je oštećenje pakovanja uzrokovalo i oštećenje dostavljenih proizvoda. Ukoliko propustite da utvrdite oštećenja prije preuzimanja, preporučujemo Vam da u roku od 24 sata od isporuke kontaktirate kurirsku službu koja Vam je isporučila paket kako biste sastavili zapisnik o oštećenjima. Poštovanjem ove procedure Vaša prava će biti zaštićena na najefikasniji način.


Top