Kompleti dječijih soba koji nude idealne alternative namještaja za nove članove kuće nalaze se na Ferrolhome.me. Možete pronaći dizajn koji Vam je potreban među desetinama različitih modela setova za bebe koje nudimo. Kompleti dječijih soba nude sav namještaj koji dječija soba treba da posjeduje. Ferrol Home nudi sve detalje: od kreveta do polica, od ormara za garderobu do komode, do najsitnijih detalja. U našoj ponudi definitivno ćete pronaći model dječije sobe dizajniran onako kako sanjate.

Sobe za bebe - za dječake i djevojčice
Kategorija sobe za bebe, koja nudi sobe i za dječake i sobe za djevojčice, nudi koristan, a ujedno i elegantan dječiji namještaj. Tako možete pronaći desetine različitih alternativa za plave ili ružičaste setove dječije sobe prema Vašim željama i možete odmah početi ukrašavati svoj dom.

Setovi za bebe blizance
Ferrol Home nije zaboravio porodice sa bebama blizancima. Među alternativama setova za blizance možete pronaći i idealan set za svoju porodicu. Definitivno postoje dve različite kolijevke u setovima za blizance. Namještaj kao što su ormar i komoda dizajnirani su tako da u njih bez problema stanu stvari obije bebe.
Cijene soba za bebe
Setove dječjih soba takođe možete sortirati po cijeni i doći do najprikladnije cijene bez gubljenja vremena. Ferrol Home je uz Vas i po tom pitanju! Sve detalje koji su potrebni vašem domu kao što su setovi za dnevne sobe, garniture za dnevne sobe, setovi za spavaće sobe čekaju Vas u Ferrol Home - u. Na putu do Vašeg doma iz snova nalazi se Ferrol Home. Svojim domom možete uljepšati Vašu sredinu, a uljepšavanjem Vaše sredine uljepšavate svoj život.

Top